Página sin nombre
Finques Balandrau
Serveis
Destacats
Promocions
Contactar

Privacitat

Dret d'informació
Als efectes del previst en la Llei Orgànica de Protecció de Dades de caràcter personal, FINQUES BALANDRAU informa l'usuari de l'existència d'un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal creat per FINQUES BALANDRAU i sota la seva responsabilitat, amb la finalitat de realitzar el manteniment i gestió en relació amb els sol·licitants d'informació que han accedit a través dels formularis electrònics d'aquest Website o per mitjà de missatges de correu electrònic. El fitxer esmentat ha estat inscrit en l'Agència de Protecció de Dades.
Finalitat
Les dades que vostè facilita a FINQUES BALANDRAU tenen com a finalitat gestionar la seva sol·licitud, facilitar-li la informació i/o serveis que sol·liciti.
Consentiment de l'usuari
L'ús dels formularis esmentats, així com la l'enviament d'un correu electrònic, suposa el consentiment del remitent al tractament automatitzat de les dades incloses en els mitjans de comunicació esmentats. Les dades no seran cedides a tercers. No obstant això, aquest consentiment podrà ser revocat en qualsevol moment, tot posant de manifest, per tant, el caràcter facultatiu i no obligatori del mateix.
Dret d'accés
Podrà exercir el seu dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals, en els termes i condicions previstos en la pròpia LOPD. Per a la seva major comoditat, també podrà exercir els drets abans esmentats adreçant-se a la següent adreça de correu electrònic sthipolit@finquesbalandrau.com. La pàgina web no utilitza tècniques de "Spaming", ni tampoc queden enregistrats els usuaris per una mera visita al nostre Website. FINQUES BALANDRAU tan sols tractarà la informació que l'usuari ens comuniqui per mitjà de correu electrònic.
Seguretat
FINQUES BALANDRAU manté els nivells de seguretat de protecció de dades segons el Reial Decret 994/1999, d'11 de juny, relatiu a les mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal i ha establert tots els mitjans tècnics al seu abast per tal d'evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat o robatori de les dades que vostè faciliti a FINQUES BALANDRAU, sense perjudici d'informar-lo que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.
Pel que fa a qualsevol tema relatiu a la protecció de dades de caràcter personal, pot posar-se en contacte amb nosaltres a través de la nostra adreça de correu electrònic sthipolit@finquesbalandaru.com

Avís legalRecomanacions de navegació • Realitzat per Serra Girbau Multimèdia
Passatge Parés, 36 • 08512 SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ • Tel. 93 850 24 56 Fax 93 850 21 54 • sthipolit@finquesbalandrau.com